1½ år av lycka

Den 26 juni 2012 vid 11 tiden på förmiddagen så öppna jag min dörr och han höll om mig för första gången.
En timma senare kysste han mig för första gången. Fast egentligen var det inte första gången vi sågs.
För vi träffades första gång i depån på Tallhult när jag var ca 10 år.
Men då var ingen av oss intresserade och tur va väll de;) Men det är ju lite sjukt att jag haft ett kort på honom i min bokhylla i Hagfors i över 15 år och han har stått där hela min uppväxt. 561180_10151530558786998_467680409_n Nu har han funnits i  mitt liv i 1½ år och jag måste påstå att detta vart den lyckligaste tiden i mitt liv.
Jag har aldrig känt som jag känner för Henrik och ärligt talat så tror jag inte att jag kommer kunna göra det för någon annan. Jag är så fruktansvärt glad för att du kom in i mitt liv och lärde mig vad riktig kärlek är <3
Collage Jag älskar dig  Henrik ända till månen och tillbaka igen gånger 75 <3   Uppdatering: Folk påpekar att vi bara vart ihop 1 år och 4 månader och det har vi men vi snacka några månader innan vi sågs så då blir de 1½ år av lycka;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen