Okategoriserade

Jag var iallafall inte gravid…

Hade ett litet roligt telefonsamtal med en sköterska i dag när de leta efter min remiss: Hon: ”Förlåt detta kanske är en känslig fråga men Joanna du är säker på att du inte är gravid?” Jag: ”Säker kan jag väll inte va, äter p-piller men vet inte om de tog gravtest i går” Hon: ”Vänta nu ser jag här att de tagit 3 STYCKEN NEGATIVA tester på dig sedan i lördags, så de verkar vara det enda de kunnat utesluta på dig för under står de:
Urinvägsinfektion (antibiotika insatt)
Njursten?
Njurbäckeninflammation?
Förträngning i urinblåsa/gångar?
Livmodersinflammation?
Cystor på äggstockar?” Hon blir tyst i några sekunder sedan suckar hon och säger ”Tänk va enkelt det vart om du ”bara” vart gravid” sedan skrattar hon.
Ja tänk va enkelt de vart då men nu vet vi ju att inget får va enkelt i Joannas liv så i morgon fortsätter vi pricka av sjukdomar jag inte har:P
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply