Okategoriserade

Glöm inte veckans avsnitt av ORKA!

Nu är det dags igen!
Samla era barn och barnbarn och alla andra barn och bänka er framför SVT barnkanalen i kväll kl 19.20 för avsnitt 2 av ORKA! Avsnitt 2 Leo är ledsen:
Hur tar man reda på om man har en funktionsnedsättning? Och hur får man hjälp att klara av just det man har svårt för? Leo, 10 år, är en kreativ kille som är bra på att rita tecknade serier. Men i skolan har han svårt att komma igång med saker och sitter ofta och dagdrömmer. Lärarna verkar tycka att han är lat och de tjatar ofta på honom. På sista tiden har han tappat lusten för allt och vill inte gå till skolan längre. Vi träffar även Evelina som var var 19 år fick reda på att hon har adhd och atypisk autism. Först då fick hon en förklaring till varför hon hela sin uppväxt haft extra svårt att klara vissa saker, som att sitta stilla eller förstå de sociala koderna. undefined Jag kommer medverka i avsnitt 4 som sänds 5/11 kl 19.20 i barnkanalen, mer info om programmet finns här!

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply