Den långa väntan…

Skolarbetet är klart och jag ligger i soffan inrullad i en morgonrock under täcket och fryser, tror jag har feber men de skiter jag i just nu. Är rastlös och vil att klockan ska bli 15 så jag kan börja fixa mig.
Känns som tiden går i slowmotion när man väntar på något spännande ju. Men förberedelserna har redan börjat lite smått…. ddsds B fixar mina kläder så de blir fina och håriga inför föreläsningen, så snäll hon är;) fdfe När jag tävlade i skytte så gjorde pappa alltid köttbullar och makaroner till mig innan varje tävling. Nu kör vi samma uppladdning inför föreläsningar;)
Men han är inte här så han fixa en matlåda till mig <3
  fdfdfw Och sen har jag sett till så jag har med mig ett viktigt meddelande från mormor till radiostudion;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen