Hem ljuva hem!

Nu skulle jag egentligen sitta på tåget hem från Göteborg.
Men bestämt mig för att boka om min biljett så tog ett tåg vid 17.30 och vart hemma i snart två timmar. Dregen signera skivor i Götet kl 17 och jag tänkte ta dit men bestämde mig för att jag överlever utan honom i några månader till så drog hem i stället, och nu när jag ligger här i min soffa i stället för att sitta på tåget så känns det som rätt val:) I dag fick jag fint sällskap på bokmässan av min vän Oskar som dök upp vid 12. Egentligen skulle vi träffas utanför vid 14 men han fick en fribiljett och kom in. Vilket va jätte kul för då fick jag sällskap och vi fick några timmar extra tillsammans när vi inte hade setts på 4 år.
Jag passade även på att leka sjuksköterska och pyssla om hans skadade hand, i bland är det bra att ha ett halvt apotek i väskan:P I morgon kommer Oskar läsa ur sin senaste bok ”Det finns ingen tanke på dig som inte går rätt genom solen” på bokmässan så har ni vägarna förbi besök Recitos monter 16:30 som ligger vid A-hallens Café och lyssna på honom:) Nu ska jag krypa ner i sängen för i morgon kl 8.30 ringer klockan för då ska jag upp och ta bussen till Hagfors där min lilla kärlek väntar på mig <3 fdsff

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen