Skolarbete och bussresor…

Blev väckt av mamma som ringde och fråga om jag ville med på en bussresa till Ullared i slutet av oktober, klart jag vill;) Känner mig som en zombie i dag, alla jävla mediciner tar död på mig.
Men nu har jag iallafall orkat skrivit klart en bokrecension som har deadline i morgon. Tanken va ju att jag skulle gjort de i går men då blev de ju att åka sjukhuskarusell i stället. Nu ska jag packa lite för om en timma ska jag och fröken B ta bussen till Hagfors för i morgon kl 07 har jag en tid hos tandläkaren där innan jag ska ta bussen till skolan. Baby kommer få stanna kvar i Hagfors i någon vecka eftersom jag ska åka direkt till skolan och dit kan ju inte hon bli med, även om hon säkert skulle tycka att de skulle vara jätte spännande att få va redaktionskatt;)
558593_10151798173646998_468549113_n

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen