Hemma och medicinerad

Är hemma i Karlstad nu och vart till jouren där de beslutade sig för att ge mig en engångs dos Betapred för de våga inte ge mig mer eftersom min reumatism medicin är immunförsvarsdämpande. Så skulle jag även ringa reumatologen och berätta läget för dem så om de inte släpper så får dem avgöra hur mycket kortison jag kan få osv, dom som är proffs på min sjukdom:) Sen får vi se om de släpper och de är reaktion på den där medicinen jag fick för 4 veckor sedan eller om de är mat eller nått annat jag reagerar på och de kanske är dags att göra en allergiutredning. Nu är jag sjukt trött av alla allergitabletter så blir en lugn kväll i soffan och ska försöka somna tidigt så jag är pigg och redo för skolan i morgon:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen