De vackraste andetagen jag vet…

Kan inte sova så ligger och lyssnar på Henriks andetag och försöker bli trött<3 Har vart en lugn dag i dag eftersom läkarna beordrat mig vila.
Känner mig lite bättre men är långt i från frisk.
Men orkar ialf va uppe nu fast är fortfarande snuvig och förskylld och har ont i öronen och halsen.
Men virusinfektioner har ju ofta en förmåga att bli långdragna:-( Och den där förbannade klådan vill inte alls ge sig så får se om de får bli ett besök till jouren igen. I morgon ska jag i allafall bege mig hemåt och på måndag blir de skola igen, för vi har gästlärare och får bara va hemma om vi är dödende typ.
Helgena går alldeles för snabbt så nu ska jag passa på att njuta av sista natten med fint sällskap för den här gången<3

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen