Kliar vidare…

Håller bokstavligt talat på att klia ihjäl mig snart så ringde vårdcentralen så nu har jag fått mer allergitabletter per telefon och släpper de inte på 1-2 dygn så får jag ringa till jouren så de får sätta in en starkare dos. De tror att de är reaktionen från den medicinen jag reagera på när jag var på akuten för 1 månad sedan som sitter kvar i kroppen.
För tydligen kan de sitta i länge om de inte blir behandlat ordentligt.
Och medicinallergier ska tydligen va ännu jävligare. Minns när jag reagera på kåvepenin för ca 7 år sedan, då satt de i över en månad och de fick behandla mig med flera kortisonkurer för att få bort skiten. Väntar på att mannen ska komma för han ska ha med mat till mig:)
Men de lär dröja iallafall två timmar till så köra några avsnitt av värsta språket så länge, tur att vi har i läxa att se på tv för de kan man ju göra när man är sjuk;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen