Äventyr på vårdcentralen

Herregud blev värsta äventyret på vårdcentralen i dag:P
Sökte för mina influensa symtom+ att jag har ont över vänster lunga men på vägen dit f slog de där jävla utslagen ut igen och utslag kan tydligen va ett tecken på en allvarlig infektion. och eftersom min medicin kan göra så proverna blir bättre än vad de är och det är viktigt att ev infektion behandlas fort annars kan jag bli allvarligt sjuk och de visa sig att jag hade 38,0 i feber fast jag tagit alvedon i 4 dagar så blev de värsta pådraget:P Men efter att jag blivit undersökt av 2 läkare och de diskuterat fram och tillbaka om de skulle lägga in mig på infektionskliniken eller ej så beslutade de sig för att ge mig order om att gå hem och vila i morgon och  hela helgen och har de inte börjat avta tills på måndag (eller blir sämre) så måste jag komma tillbaka så de får lägga in mig för observation i fall de är en riktig infektion jag har och inte en virusinfektion. Ja herregud de ska va nått hela tiden.
Fast dock bra att de tar saker på allvar:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen