Sveriges finaste blindtarm

Taken var att jag skulle åka hem till Karlstad i eftermiddag men jag blir kvar i Hagfors på obestämd tid för magen bråkar fortfarande.
Har legat ännu en dag med krampande mage så får se om de ger sig eller om jag får uppsöka en läkare de närmaste dagarna. Och gissa vart smärtan sitter då?
Jo såklart långt ner på högersida över blindtarmen för 99858576474754747 gången.
Jag blir lika irriterad varje gång jag får ont där för saken är att de vart inne och petat på min blindtarm två gången första gången för 6 år sedan och andra för 4 år sedan men tyckte den var den finaste de hade sett så de lät den va kvar. Om den nu är så fin så kunde väll läkaren tagit ut den och ramat in den och haft den som tavla i sitt vardagsrum eller nått för jag vill ju inte ha den:P För hade de tagit bort den där gången för 6 år sedan när de operera mig akut för blindtarmsoperation fast det visade sig att jag hade en sprucken cysta på äggstocken och en jätte fin blindtarm så hade jag sluppit 99858576474754747 undersökningar de senaste 6 åren. För varje gång jag kommer in med magsmärtor så tror de ju alltid att det är blindtarmen men hade den vart borta så hade de ju kunnat utesluta det direkt och börjat med andra undersökningar och vi alla sparat tid och smärta. Men jag har ju iallafall Sveriges finaste blindtarm, det är ju nått att skriva upp på meritlistan;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen