Pms-monster

Fan vad jag hatar mig själv typ 3dagar i månader.
Att tjejer lider av pms är ingen nyhet men jag är ett av de extrema fallen.
Har ätit medicin mot de i 1 och ett halvt år nu och det är bättre men knappt så jag står ut med mig själv i bland. Ena stunden skrattar jag ihjäl mig utan anledning för att nästa sekund gråta som en idiot utan anledning.
Och arg blir jag, mycket arg!
Det är ett under att jag inte slagit sönder en dörr i dag för i dag har jag smält i dörrar värre än en tonåring. Det är så jobbigt för jag vet ju att jag beter mig odrägligt men jag kan inte hantera det i stunden och då mår man ju ännu sämre efter åt för att man beter sig som en idiot utan anledning och att man vet att man gör de men kan inte göra nått åt de. Men vi får väll se det från den ljusa sidan, jag är bara odräglig 3dagar i månaden jag kunde va vart de jämt;-) Nu ligger jag och snosar med Henriks tshirt, kliar kattmage med foten och ska försöker somna med dåligt samvete:-(
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen