Jag är hemma från sjukhuset

Jag är hemma från sjukhuset

Jag är hemma från sjukhuset nio och en halvtimma blev det på akuten. På röntgen hittade dom två njurstenar. Jag kan vara världsmästare i att få njursten alltså. Jag ska även ringa vårdcentralen så får de gå in med kamera och kolla så jag inte har magsår också. Har ju som sagt haft ont i mitten av överdelen av buken. Precis under revbenen under en längre period.

Magsår eller magkatarr?

Jag har trott att det var magkatarr men eftersom inte medicinen hjälper så är det ju lika bra att kolla upp. De har varit inne i urinröret och i tarmarna med kamera. Sen har de gjort fyra titthålsoperationer i magen så det är ju lika bra att de går in genom munnen med när vi ändå håller på. Nu blir det några dagars vila och smärtstillande innan jag ska bege till Stockholm på onsdag.

Jag är hemma från sjukhuset

Ett svar på ”Jag är hemma från sjukhuset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen