Vardag

Att trotsa höstmörkret

Att trotsa höstmörkret

När jag vaknad upp i morse så hörde jag hur regnet smattrade mot fönsterrutan. Jag ville inte gå upp allt är bara grått och trist. Men i bland har man inga val så bara att palla sig upp. Är det bara jag som tycker att hösten är grå och tråkig? Alla färger är härliga men jag tycker att det är för få ljusa dagar, så man blir bara seg och vill dra ett täcke över huvudet.

Jag tog mig i alla fall i väg till jobbet. När jag är klar här ska jag åka till sjukhuset och få parafinbad. Jag fick bli med i en grupp, så ska få behandling två gånger i veckan i fem veckor med hopp om att stärka mina händer. Sen ska jag åka hem och bosätta mig i soffan tror jag. Vad har du för planer för dagen?

höstmörkret

Den här livsnjutaren kunde sova vidare;)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  petra
  12 oktober, 2017 at 11:43

  Nu när jag bloggat om höstmyset ska jag hänga lite tvätt sen fortsätta virka. Och tända ljus förstås och lyssna på någon mysig pod. /Petra

 • Reply
  Emma Fernhagen
  12 oktober, 2017 at 12:20

  Åh vilken söt bild:)

 • Reply
  Felicia
  12 oktober, 2017 at 13:06

  jooo, det är tyvärr för mörkt :/

 • Reply
  Alice
  12 oktober, 2017 at 17:43

  Nej vad söt bild!

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: