Aspiepower Media

Har laddat upp med doftljus

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Doftriket
……….

doftljus

Jag har laddat upp med doftljus inför hösten

Som jag tidigare berättat så är hösten ingen favorit. Det är grått, kallt och tråkigt och mina leder värker. Jag skulle nog ärligt talat inte överleva hösten utan ljus. Jag vill nog inte ens veta hur många hundratals ljus jag gör slut på varje höst och vinter. Jag har tidigare kört värmeljus och hade en hel låda full men de tar ju sådan plats. Och de brinner upp så fort. Men så hittade jag Doftriket som har ett stort utbjud med doftljus till riktigt bra priser.

Skapar en härlig stämning

De är inte bara snygga och skapar en härligt stämning i hemmet, det doftar ljuvligt också.
Jag valde ett WoodWick doftljus med doften Triology- Fruit Temptation och ett Yankee Candle doftljus med doften Delicious Guava.

Ett fruktig doftljus

Ljuset från Yankee Candle är ett fruktigt doftljus som förvandlar rummet till en underbar fruktbuffé. Med doft av mogen persika, söt mango och smakrik guava. Ett perfekt doftljus för dig som älskar en frisk, söt och sofistikerad doft. Det har en brinntid på 65 – 90 timmar.

Tre dofter i ett ljus

Ljuset från WoodWick tillhör serien Trilogy. Det speciella med den här serien är att det är tre olika dofter i ett enda ljus. Dofterna är placerade i tre lager och efterhand som det brinner ändras doften och under övergångsperioderna blandas de härliga dofterna till en ny unik doft. Det har en brinntid på 100 timmar.

Luktar lagom

Jag tycker att många doftljus luktar för mycket (jag har lindrig astma) och att många luktar typ skurmedel och det gillar inte jag. Men de här luktade verkligen jättegott och även om man inte har dem tända så fyller de rummet med en härlig doft. Jag brukar återanvända glaset sen när ljusen brunnit upp. Man kan stoppa i ett värmeljus eller om man precis som mig gillar att pyssla så är det bara fantasin som sätter stopp för vad man kan göra med dem:)

doftljus

1 reaktion på “Har laddat upp med doftljus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *