Vardag

Paus!

Jag kommer ta en paus från sociala medier på obestämd tid pga personliga skäl. Det kommer dyka upp några inlägg här som är tidsinställda. Men i nuläget kan jag inte säga när jag kommer skriva här igen, om det är om två timmar, tre dagar eller tre veckor.

Jag nås på info@joannahalvardsson.se för frågor angående jobb/föreläsningar.
Baby kommer fortsätta att uppdatera sina sociala medier som vanligt, så ni kan följa vårt liv genom henne så länge.
Här på facebook eller på @babyhalvardsson på Instagram

Vi ses när vi ses!
Kram Joanna

8 Comments

 • Reply
  Sara
  31 juli, 2017 at 16:24

  Jag tittar in på din blogg nån gång då och då, du gör ett himla fint jobb att öka förståelsen för psykiska ”problem”. Själv har jag fysiska ”problem” i form av muskelsjukdom. Det är verkligen värdefullt när bloggare som du delar med er, tror att det får så många av oss läsare att känna oss mindre ensamma i våra ”problem”
  Ta din tid!

 • Reply
  Yolanda
  31 juli, 2017 at 17:00

  Åh. Kram♡

 • Reply
  Kerstin
  31 juli, 2017 at 18:06

  Hoppas att få återse dig här snart! Men, viktigast av allt så hoppas jag att du återkommer för att du vill och mår ”bra”! Kram

 • Reply
  Karin
  31 juli, 2017 at 18:29

  Jag kommer att sakna dig, men det är bra att du sköter om dig på alla sätt! Kram 💕

 • Reply
  Elisabeth Nyburg
  1 augusti, 2017 at 09:59

  Sköt om dig 🙂

 • Reply
  Days by Johanna
  1 augusti, 2017 at 14:24

  Ta hand om dig!

Leave a Reply