Vardag

Paus!

Jag kommer ta en paus!

Jag kommer ta en paus från sociala medier på obestämd tid pga personliga skäl. Det kommer dyka upp några inlägg här som är tidsinställda. Men i nuläget kan jag inte säga när jag kommer skriva här igen, om det är om två timmar, tre dagar eller tre veckor.

Jag nås på info@joannahalvardsson.se för frågor angående jobb/föreläsningar.
Baby kommer fortsätta att uppdatera sina sociala medier som vanligt, så ni kan följa vårt liv genom henne så länge.
Här på facebook eller på @babyhalvardsson på Instagram

Vi ses när vi ses!
Kram Joanna

paus

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sara
  31 juli, 2017 at 16:24

  Jag tittar in på din blogg nån gång då och då, du gör ett himla fint jobb att öka förståelsen för psykiska ”problem”. Själv har jag fysiska ”problem” i form av muskelsjukdom. Det är verkligen värdefullt när bloggare som du delar med er, tror att det får så många av oss läsare att känna oss mindre ensamma i våra ”problem”
  Ta din tid!

 • Reply
  Yolanda
  31 juli, 2017 at 17:00

  Åh. Kram♡

 • Reply
  Kerstin
  31 juli, 2017 at 18:06

  Hoppas att få återse dig här snart! Men, viktigast av allt så hoppas jag att du återkommer för att du vill och mår ”bra”! Kram

 • Reply
  Karin
  31 juli, 2017 at 18:29

  Jag kommer att sakna dig, men det är bra att du sköter om dig på alla sätt! Kram 💕

 • Reply
  Elisabeth Nyburg
  1 augusti, 2017 at 09:59

  Sköt om dig 🙂

 • Reply
  Days by Johanna
  1 augusti, 2017 at 14:24

  Ta hand om dig!

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: