Vardag

Ett fantastiskt dygn

Jag är hemma igen efter ett fantastiskt dygn i Göteborg!

Jag är hemma i Karlstad igen. Jag har tagit ett bad och nu parkerat mig i soffan där jag tänker spendera resten av kvällen. Det här kul att göra sådana här resor. Men det tar också väldigt mycket energi, så det gäller att vila efteråt. Jag har haft ett fantastisk dygn i Göteborg med Carolina men jag tror att vi båda tycker att det är skönt att vara hemma igen. Jag har inte riktigt bestämt mig än om jag ska åka till Hagfors i morgon eller om jag ska stanna kvar här och bara ta det lugnt. Vi får se hur det känns i morgon.

ett fantastiskt dygn

Home sweet home

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Hanna
  28 juli, 2017 at 19:27

  Tack!
  Mysigt de såg ut !

 • Reply
  Louise
  29 juli, 2017 at 00:08

  Härliga bilder! 😊

 • Reply
  Netti Starby
  29 juli, 2017 at 14:15

  Vad roligt att du har haft det bra i Göteborg och jag förstår att du behöver återhämtning. Kramis

 • Reply
  Alice
  29 juli, 2017 at 16:40

  Vad roligt med göteborg!

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: