Föreläsningar Psykisk ohälsa/diagnoser Vardag

Boka en föreläsning om Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom

Detta inlägg är skrivet i samarbete med mitt företag Aspiepower Media
………

Föreläsning om Aspergers syndrom
Tiden swishar i väg nyss var det vår och jag åkte runt och föreläste. Nu under sommaren har jag en liten paus men redan nu börjar hösten att fyllas på. Eftersom jag jobbar även med annat så kan jag inte bara ha ett viss antal föreläsningar. Vill du boka mig som föreläsare i höst? Då är det hög tid att göra det nu, för snart är min höst full.

Så här ser min höst ut just nu:

12/9 Torsby, mer info kommer
13/9 Hagfors bibliotek, mer info kommer
7/11 Karlstad, mer info kommer
15/11 Karlstad, sluten
20/11 Kristinehamn, sluten
24/1 Grums, mer info kommer

Här kan du läsa mer om mina föreläsningar.
För frågor, prisuppgifter och bokningar maila mig på info@joannahalvardsson.se

No Comments

    Leave a Reply