Speedway Vardag

Lördagsmys med speedway

Lördagsmys och speedway  är bättre än festival!

Som sagt så skippade vi PIP i går för det var inte så mycket att  ha. I stället kollade vi på SM-finalen och sen lag-VM i speedway.
Sen var jag och Baby ute på balkongen så länge, försöker öva henne på att vara där i koppel. Eftersom jag bor högst upp utan tak över balkongen så är det svårt att sätta upp nät. Än har inte kommit på att hon ska försöka hoppa från tredje våningen, vi hoppas hon fortsätter med att inte komma på det;)

Nu ska jag packa i hop det sista sen ska jag åka mot Kumla där jag ska sova i natt. Sen drar vi till Arlanda i morgon kväll.

Mamma jag ser fåglar!

Mamma jag ser fåglar!

Jag gillar egentligen inte öl men den här är riktigt god.

Jag gillar egentligen inte öl men den här är riktigt god.

Finmiddag;)

lördagsmys

Det här är mycket bättre än festival;)

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Moa
  2 juli, 2017 at 22:54

  Hej! Jag heter Moa och jag läser din blogg lite då och då. Roligt att Baby får fortsatt uppmärksamhet i bloggen! Jag var lite rädd att Baby skulle tycka att bloggandet var ute och bara hålla till på andra kanaler, men så har det inte blivit!
  Det är kul att läsa din blogg!

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   2 juli, 2017 at 23:31

   Baby kommer fortfarande vara en del av bloggen. Men när jag jobbar mycket och är ute och reser så tar babt in på allinclusive hotell (läs mina föräldrar). Vill du följa Baby även då så har hon ett eget konto på instagram @babyhalvardsson 😉

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: