Tyckte att jag var värd en ny kamera

Råkade beställa en ny kamera igår

Min gamla kamera är 7 år gammal, ihoptejpad med eltejp och hade spräckt skärm. Så för ett halvår sedan sa jag: ”Klarar jag ett år utan att skada mig så ska jag köpa en ny kamera”. Nu har jag tagit ut segern 50 dagar i förskott men jag tycker att jag är värd den. Det blev en Canon eos 80 D.

Jag beställde den i går och trodde inte att jag skulle få den innan helgen. Men när jag stannade vid OK för att köpa en dricka precis innan jag skulle fortsätta till Hagfors så kon smset om att den fanns att hämta. I bland har man flyt, så var bara att vända.

Så i helgen ska det fotas födelsedagskalas och speedway. Och självklart kommer det bli en och annan bild på Baby också 🙂

Ny kamera

Ett svar på ”Tyckte att jag var värd en ny kamera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen