Aspiepower Media

Bloggen är mitt jobb, vill du jobba gratis?

På senaste tiden har många bekanta tyckt att jag ska tipsa om deras hemsidor/företag hit och dit. Man har svårt att förstå att det inte riktigt funkar så.  Jag tipsar då och då om saker som rör vår målgrupp som jag tycker är bra och intressanta, videoklipp, artiklar osv. Men samtidigt har folk svårt att förstå att bloggen faktisk är en del av mitt företag och en del av min inkomstkälla. Bloggen är mitt jobb, skulle du vilja jobba gratis? Nej jag tror inte det va? Varför ska jag göra det då? Är mitt jobb mindre värt än ditt? Jag driver mitt egna mediahus där jag är chefredaktör, reporter, fotograf, webbansvarig, socialmedia-ansvarig och annonsansvarig samtidigt. Är det ett jobb du tycker att jag borde göra gratis?

 

Det ligger mycket arbete bakom varje inlägg

Många har en bild av att det är glamoröst och härligt att vara bloggare. Men det ligger extremt mycket jobb bakom varje inlägg. Och skulle jag inte tjäna pengar på bloggen så skulle jag inte ha möjlighet att lägga ner så mycket tid på det som jag gör, därför gör jag ibland samarbeten.

Jag tjänar pengar på att skriva om produkter/tjänster och delar jag då ut massa gratis reklaminlägg så vill ingen betala sen. Jag har ett varumärke att värna om och jag är väldigt noga med vilka produkter jag skriver om. Jag skriver bara om saker jag gillar och själv använder eller som jag tror att ni, mina läsare skulle gilla. Jag skulle tex aldrig göra reklam för E-cigaretter för jag röker inte. Eller sms-lån för jag tycker det är det dummaste man kan ta. Och även om jag skriver om produkter så är det alltid min åsikt jag skriver och den går aldrig att köpa, gillar jag inte en produkt jag testar så skriver jag det eller tackar nej till ett samarbete.

Men det finns möjlighet för rätt varumärke att synas på min blogg, Så vill du synas inför mina 12 000 unika besökare/månad och  har en produkt/tjänst som du tror passar mig och min målgrupp så kan du skicka i väg ett mail till info@joannahalvardsson.se så berättar jag mer. r kan du läsa mer om vilka olika samarbetsmöjlighetser som finns, men jag är även öppen för förslag:)

Bloggen är mitt jobb, vill du jobba gratis?

1 reaktion på “Bloggen är mitt jobb, vill du jobba gratis?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *