Psykisk ohälsa/diagnoser

Klockren film om autism

film om autism

Ni måste se denna grymma film om autism!

Denna film om autism dök upp i mitt Facebookflöde. Tycker att alla borde se den! För den beskriver på ett bra och pedagogiskt sätt hur det kan vara att leva med autism.

2 Comments

 • Reply
  ellenlundis
  28 april, 2017 at 17:47

  Underbar video! <3 Har själv autism, och min kusin. Många i min släkt har dignoser o utvecklingstörning. Jag ser inget fel med det 🙂

 • Reply
  Populäraste inläggen i april - Livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2
  30 april, 2017 at 09:00

  […] Tänkte börja med en ny grej, att i slutet av varje månad lista de mest läsa inläggen. Så här kommer aprils mest lästa inlägg: 1. Hejdå psykiatrin, våra 15 år tillsammans är över nu! 2. Fira påsk med Asperger- mina bästa tips för att undvika kaos! 3. 10 saker som fått mig att förstå att kunskapen om Asperger är liten.. 4. Öppet brev till Joanna 15 år… 5. Klockren film om Autism… […]

Leave a Reply