Vardag

Tack för i kväll Säffle

Efter jobbet åkte jag och åt lunch med mamma som var i stan. Sen åkte jag till sjukhuset för att prova ut tullskydd. Sjukgymnasten sa att min tumme håller på att glida i väg och att det var tur att jag kom nu, innan det behövs operation. Ja det är tur att jag begärde en egenremiss när den tillfälliga läkaren på Rematulogen vägrade ta emot mig och ens kolla tummen för att mina provsvar såg bra ut.  Att man ska behöva vara sin egen läkare.

 När jag hade fått mitt tumskydd så åkte jag mot Säffle och min Kusin med familj. Där väntade en kock på mig som serverade mig hemmagjorda chicken nuggets.

Tack för Autism och Aspergerföreningen i Värmland och alla som kom för en trevlig kväll. Var ett 60-tal i publiken och ganska blandat med allt från anhöriga, personer med egen Diagnos till personer som arbetar med målgruppen. Fick även vetekudde från Säffle, passar reumatikern.

Sover över hos min kusin i natt så nu har vi fest med nybakade kolkakor, glass och jordgubbar framför tvn.

No Comments
Previous Post
20 april, 2017
Next Post
20 april, 2017

No Comments

Leave a Reply

Related Posts