Aspiepower Media

Att få mens för första gången på ett halvår…

Jag har fått mens för första gången på 6 månader….

För några veckor sedan efterlyste jag min mens och nu har den hittat tillbaka igen för första gången på ett halvår. Jag har många gånger i mitt liv sagt att i mitt nästa liv ska jag bli min man. Men jag kan faktiskt tänka mig att vara kvinna om jag bara behöver ha mens en gång i halvåret. Jag har egentligen inget emot att ha det, men det som kommer på köpet som jag inte vill ha är mensvärk så jag kräks och svimmar.

Nu är den iallafall tillbaka vi får se hur länge den stannar den här gången, eftersom min p-piller tydligen kan hitta på lite vad som helst. Med sig hade den även det där himla suget… Ville helst trycka i mig sju chokladkakor, men gick i stället till affären och handlade frukt. En jävla massa frukt och gjorde typ världens största fruktsallad!

Jag hittade även den nya Fanta’n, som Viktväktare gillar jag att det kommer fler sockerfria alternativ. Och sen gillar jag grapefrukt också, dock kan för mycket grapefrukt stöta ut min medicin. Så vi får väl se om jag får återvända till psykiatrin redan efter en dag haha det hade ju faktiskt varit lite roligt. (missförstå mig rätt)

Så jag och Fröken B spenderade även gårdagskvällen i soffan. Nu har hon gått ett steg längre med sitt gosande. I går ville hon helst ligga på mig, i dag vill hon ha sin svans i mitt öra. Haha tror snart att vi får skicka Baby till en psykolog också.

mens

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *