Baby Vardag Viktväktarna

Mellanmålstips och kiss-olycka…

Efter jobbet i dag åkte jag till Jula för att köpa en ny badrumsvåg för min hade råkat ut för en olycka under natten. När jag vaknade i morse så var det en kisspöl på den… Vem som kissat på den är ännu oklart, men Baby säger att det var en inbrottstjuv. Dock hörde jag inte att någon kom i natt, så det måste ha varit en väldigt tyst inbrottstjuv.

Fast det var ändå lika bra, för den gamla vågen visade +1,7 kg mot vad man väger och hur kul är det då att väga sig? Så jag skulle gärna vilja tacka den där inbrottstjuven för hjälpen men Baby säger att personen vill vara anonym så jag får väl acceptera det;)

Fast hon är ju ganska söt ändå den där kiss(e)katten<3

Vi spenderar eftermiddagen på samma sätt som i går, i soffan. Jag kollar på ikapp avsnitten på Rebecka Martinsson, som jag missat. Och Baby ligger bredvid eller helst på mig.

Tänkte ge er ett mellanmålstips på något missbrukar just nu, ja jag har ju en förmåga att bli besatt när jag börjar med saker. Och just nu är det bananskivor med jordnötssmör på som gäller. 2SP för två teskedar jordnötssmör.

mellanmålstips

Vad är ditt favoritmellanmål?

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: