Aspiepower Media

Nya skor och (kanske) årets sista semla

Köpte nya skor i dag!

Mamma är i stan så vi tog en tur ut till Välsviken och blev ett par nya skor med hem.
Jag lever typ i mina gympaskor och eftersom min fot är paj så är det viktigt att jag har bra skor. Mina gamla börjar bli slitna och det gör ont under fötterna när jag går, inge bra tecken haha.

Så fick bli ett par nya eftersom jag kommer gå en del i Skellefteå, ja jag ska alltså inte gå dit om nu trodde det haha;) Har haft New Balance förut som jag köpt på ortopedtekniska så vet att det är bra skor, och svart passar ju till allt. Och det kostade bara 499 kr, som hittat!

nya skor

Årets sista semla?

Blev en Semla från Hanna Larssons konditori med hem också, stans bästa semlor enligt mig. Det här kan bli årets sista semla om jag är duktiga haha. Men troligtvis hinner jag nog trycka i mig några till, för man kan ju köpa semlor året runt nu för tiden. Ja som ni märker har ju den här veckan redan ballat ur points mässigt men det är bara att börja om och ta nya tag.

Göra mig redo för Skellefteå

Nu ska jag packa klart inför i  morgon, för vid 9 tiden går mitt plan till Skellefteå.
Kommer mobilblogga under dagen så ni får hänga med. Och vill ni ha full koll på vad jag gör så följ mig på Instagram @aspiepowermedia. För uppdaterar hela tiden på Instagram stories.

2 reaktioner på “Nya skor och (kanske) årets sista semla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *