Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3831 Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_widget_control() instead. in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3831 Torsdagsmys - Livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2
Vardag

Torsdagsmys

Vid lunch tog jag katten och åkte till Hagfors, trodde att jag skulle komma dit och få semester med i stället fick jag ställa mig och laga middag;) Blev älgkött och sötpotatis (8SP) , och sen hade jag så många ponits kvar så lyxa till det med Estrellas nya lättare chips. (10SP för hela skålen) Har inte tagit febern i dag men det känns som det går mot rätt håll men gjorde nog rätt i att vara hemma hela veckan, så jag blir frisk på riktigt för en gångs skull. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se några avsnitt av Andra avenyn.
Vad har ni gjort i dag mina vänner?

No Comments

    Lämna en trevlig kommentar så blir jag glad:) Kram Joanna <3