Vardag

En box full med gottigheter

I dag kom ett pressutskick frånTestagram-box och det innehöll massa gottigheter den här månaden med. Är du som många andra ute i sista minuten med att köpa julklappar och inte vet vad du ska köpa? Då tycker jag du ska ge bort ett presentkort från Testagram.

Månadens box innehöll:

1. Kiviksmusteri- En lyxig äppelmust som endast består av äpplen och kolsyra.

2. Det skulle ha varit med en påse Snickers bits- Små och goda snikersbitar bitar som packats i påse och är perfekta att dela med sig av. Men produkten är så populär och är redan slut, därför är det i stället med två orginalbitar med exakt samma sak som de små godingarna.

3. OLW Popperi Sourcream & Onion och Cream cheese- En helt ny serie av varmluftpoppade popcorn. Från de värmländska skogarna  kommer färdigpackade smaksatta popcorn, helt fria från palmolja. Innehåller Fullkorn, fiber och få kalorier.

4. M&M´s choco- Färgglatt, krispigt och mjökchokladigt- M&M’s har allt!

5.Lypsyl YummiLips- Lypsyl finns numera som en veganversion, och är deras premiumprodukt.

6. Nivea Cream Care Facial Cleansing Cream- Tar hand om din hud och rengör skonsamt på djupet. Extra vårdande ingresser med Eucertit och Panthenol. Skyddar och bevarar hudens naturliga fuktbalans.

7. Risenta Fröknäcke med rotfrukter- En bakmix innehållande 50%fröer och kärnor, 10% rotfrukter, majs, bovetemjöl. Tillsätt endast olja och vatten

8. En bonus denna månad är ett presentkort på 500 kr hos Mockbergs.com som säljer exklusiva klockor.

 

No Comments

    Lämna en trevlig kommentar så blir jag glad:) Kram Joanna <3