Okategoriserade

Lucka 3: Min och Dregens relation

3 Alla som följt den här bloggen ett tag har nog märkt att mitt hjärta slår extra hårt för ett speciellt band, och framförallt en speciell man i det bandet.
Men hur började egentligen min och Dregen relation? Jag är inte riktigt säker själv hur allt började, men någon gång när jag var i fjortonårs åldern mötte jag Backyard Babies musik för första gången.
Men jag är inte säker om det egentligen var musiken som lockade mest eller om det var att jag tyckte att Dregen var snygg, troligen det sistnämnda haha.
Men hur ensam jag än varit under min skolgång så har jag aldrig varit helt själv, för jag har haft fyra grabbar med mig i mina hörlurar.
Jag minns hur jag som 16 åring skynda hem från skolan för att det skulle vara livechatt med Backyard Babies på Lunarstorm.
Nu skulle jag få prata med dem för första gången, men det var så många som ställde frågor så de han inte med att svara på min.
Mitt och Dregens första möte IRL var i febuari 2006, jag hade precis fyllt 18 år och kunde gå på deras spelning på Nöjesfabriken.
Men innan spelningen signerade de skivor och min kontaktperson följde med mig dit.
Jag ställde mig i kön med min bok i handen, alla skrev sina autograf och skickade boken vidare men när jag kom fram till Dregen kollade han upp på mig och sa: “Vad heter du?”
“Joanna, alltså Johanna fast utan H”, flummade jag fram.
“Joanna? Vilket fint namn”, sa han och log och skrev god läsning Joanna och sin autograf i min bok.
Han lämnade över boken och nudda i min hand och jag känner hur min kontaktperson tar tag i min rygg och drar mig ut ur folkmassan.
Haha hon hade sett att jag var vitblek i ansiktet och förstod att den där kontakten med handen kunde få mig att svimma när som helst:D Vårt andra möte var när vi mötes av en slump vid Nöjesfabriken två år senare, det berättade jag om i mitt semesterprat.
Sen träffas vi en gång på Packmopedsturnén och han signerar mer saker, men då är jag forfarande en i mängden av alla fans.
Efter detta blir jag kontaktad av en person som undrar om jag skulle kunna kolla upp vad Dregen skulle ta för att komma och spela nationalsången på speedwaymatch. Så jag skickar i väg ett mail och skriver att det är en liten förening med dålig ekonomi men att han kan få sova i min lekstuga på vår gård om han vill hahaha. Han svarar på mailet och ger oss ett bra pris och säger att det boendet är helt okej, men summan är fortfarande för stor för föreningen så det blev inget.
Men nu vet han vem jag är. När jag fyller år nästa gång har mitt dåvarande förhållande precis tagit slut och mitt liv är allmänt kaos.
Jag går in på min mail och håller på att få en chock när det står att jag fått mail av Dregen och att han hälsar grattis på födelsedagen, haha.
Någon som jag fortfarande inte vet vem det är (men jag har mina misstankar) har mailat Dregen och berättat att jag inte mår bra men att jag fyller år och skulle bli väldigt glad om han skickade en grattis hälsning till mig. Och här började vår mailkontakt, det blir bara några mail per år men de där mailen betyder väldigt mycket för mig.
Nu har det gått så långt så han känner mig, sist vi sågs var det första han sa “Hur går de i speedwayen?” haha.
Han var en av de första som fick veta att jag skulle semesterprata på P4 Värmland, och han var även med och valde en låt.
Det var hans ord från Schweiz sommaren 2015 som fick mig att fortsätta kämpa för att få rätt vård och som tillslut resulterade i att jag fick min andra diagnos, Bipolär sjukdom. Jag är så otroligt tacksam över att han svarar på alla mina mail, fast de i bland kan vara väldigt meningslösa. Och han har sagt att han gillar att jag är rak på sak, haha tur att någon tycker det;)
Jag har sagt tack för allt han gör och har gjort för mig tusen gånger nu men jag kommer ändå aldrig kunna tacka honom nog mycket.
I mitt senaste mail till honom skrev jag “Jag kommer aldrig kunna tacka dig nog mycket för allt du gör för mig. Men en vacker dag när du har tid över så tycker jag att du ska komma till Hagfors så ska jag ta med dig på speedway”. Som svar fick jag “speedway någon gång skulle vara grymt kul”. 
Dock får de ju bli en annan plats än Hagfors eftersom Valsarna valde att gå ner i Div 1, i värsta fall får jag väll skaffa ett eget speedwaylag 😉
Dregen kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta även om vi egentligen inte känner varandra. PicMonkey Collage  
]]>

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: