Okategoriserade

Fem poddar om psykisk ohälsa

  1.Ångestpodden  Ångestpodden tar upp alla dom tankar och funderingar som många någon gång har tänkt men inte pratat om högt. Lättsamhet och allvar är två ingredienser till hur Ångestpodden bryter tabun och skapar mer öppenhet kring psykisk ohälsa. Drivs av Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg. 1 2. IAm -Mikael Persbrandt I Mikael Persbandts podd får vi på ett personligt sätt följa med under hans bipolär utredning. Skärmavbild 2016-07-16 kl. 21.02.58 3. Sinnessjukt Sinnessjukt med Christian Dahlström är en podcast om psykisk ohälsa. I podden pratar vi om depression, ångest, social fobi, panikångest och andra former av psykiska problem. Christian är författare och har bl.a. skrivit boken Panikångest och depression. Skärmavbild 2016-07-16 kl. 21.06.25 4. Psyket Alla människor mår olika bra eller dåligt psykiskt i olika perioder i livet. I Psyket får du följa med Emmy Rasper i mötet med kända personer som berättar om hur dom mår, och har mått, på insidan. Skärmavbild 2016-07-16 kl. 21.08.505. Tiliapodden Tilia finns tillgängliga 365 dagar om året för ungdomar och unga vuxna mellan 12 – 30 år med Vi gör detta genom tre fokusområden: förebyggande, stödjande samt opinionsbildande. Skärmavbild 2016-07-16 kl. 21.25.31Tiliapodden är en podcast där vi bjuder in en ung/flera unga personer eller/och en intressant person eller organisation som sidekick. Dessa personer diskuterar olika ämnen kring psykisk ohälsa med Tilias grundare Annesofie Blixt ibland gästad av våra fina volontärer.  

]]>

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: