Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3831 Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_widget_control() instead. in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3831 Pusselbitarna börjar falla på plats.. - Livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2
Okategoriserade

Pusselbitarna börjar falla på plats..

Har varit i väg på mötet och det känns så skönt att den ena pusselbiten efter den andra börjar falla på plats. Efter mötet blev det en tidig lunchdejt med Ulla, fick bli sushi i dag. Väl hemma igen blev jag  lite orolig för det kom ingen och tiggde godis av mig när jag kom innanför dörren. Men tydligen var smutstvätten väldigt skön;) Nu ska vi packa ihop oss och åka hot Hagfors. image image

]]>

No Comments

    Lämna en trevlig kommentar så blir jag glad:) Kram Joanna <3