Okategoriserade

När jag flyttar så försvinner alla..

Jag får ofta höra: ”Nu när ni vart ihop i tre och ett halvt år så borde ni flytta ihop”. För det första vad har andra med det att göra? Om vi vill vara särbos för alltid så är väll det vårt problem? Om vi ska flytta ihop så blir det jag som får flytta på mig, eftersom det finns två barn med i bilden. Men jag tror inte riktigt att folk riktigt förstår vilken jävla karusell det blir för mig den dagen jag ska flytta och ska byta kommun igen. Jag ska ha en ny läkare på psyk. Jag ska ha en ny psykolog. Jag ska ha en ny läkare på vårdcentralen. Jag ska ha en ny läkare hos reumatologen. Jag ska ha en ny sjukgymnast. Jag ska ha en ny arbetsterapeut på vuxenhabiliteringen. Jag ska ha en ny handläggare på LSS. Jag ska ha en ny kontaktperson genom LSS. Jag ska ha en ny handläggare på Arbetsförmedlingen. Jag ska ha en ny handläggare på försäkringskassan. Och alla i mitt skyddsnät som jag byggt upp under de här sju åren kommer försvinna allihopa på en och samma gång. Jag tycker det är knäppt att man måste bo i den kommun/län man söker i för annars kunde man ju söka i förväg och försöka förebygga lite. Så det är gäller att det är riktigt jävla stabilt den dagen jag bestämmer mig för att ta det steget. Men jag är inte där, jag måste få tid att landa ordentligt i de nya medicinerna. Och det är bara jag själv som kan avgöra när jag är redo för det.

]]>

No Comments

    Lämna en trevlig kommentar så blir jag glad:) Kram Joanna <3