Okategoriserade

Läkarbesök och boeendestöd

Mötet hos läkaren gick bra. Han tyckte som mig att vi ska låta medicinen vara som den är nu och tar en ny bedömning i slutet av mars början av april. Efter besöket hos läkaren åkte jag till apoteket och beställde medicinen, jag fattar inte att de inte kan se till att ha den hemma när jag kommer och hämtar samma sort varje månad, så jävla krångligt. Ska börja beställa hem alla mediciner på Apoteket.se så kommer de smidigt hem i brevlådan. Sen ringde mitt nya boeendestöd i dag de ska komma och kolla läget på onsdag, skönt att det äntligen drar i gång igen. Och skönt att jag ska få tillbaka det boeendestöd jag hade för några år sedan. Hatar att behöva få nya personer och dra historien för 711:e gången. Nu slipper jag det. Nu ska jag slappa i soffan med Fröken B. Tiden går så fort när man jobbar till 16.

Karlstad var vackert i morse

Karlstad var vackert i morse

IMG_3789.JPG

Fick äta i farten i dag

IMG_3791.JPG

Gofika på jobbet, inte shysst hot en Viktväktare;)

 
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: