Okategoriserade

5 saker personer med Aspergers är trötta på att höra…

”Men skärp dig”  Jag skärper mig 90% av tiden för att passa in i det här samhället.
Skärper jag mig lite till så spricker jag. Det är dags för samhället att skräpa sig nu!
”Sluta skyll på din diagnos”  Jag skyller inte på min diagnos. Jag förklara hur jag upplever situationen pga min diagnos och jag kan inte rå för att du inte förstår.
”Men jag har också de symtomen, men jag har ju inte Asperger”  Jo alla har vi drag av något. Men man måste ha så stora svårigheter så man får problem i vardagen för att få en diagnos. ”Det syns inte på dig att du har Aspergers syndrom” Nej precis Asperger är inget som syns, det är en del av min personlighet. Det syns inte på dig att du tex gillar pizza. ”Jag tycker synd om dig”  Det är inte synd om mig. Det är synd om dig för att du INTE blev berikad med Aspergers syndrom! 
]]>

No Comments

    Lämna en trevlig kommentar så blir jag glad:) Kram Joanna <3