Okategoriserade

Att skaffa ett filmstjärneleende…

I dag har det vart en intensiv dag. Först jobb sen åkte jag till Hagfors. Han träffa mamma en sväng innan hon skulle börja jobba. Och han snosa med min gosunge.   Sen åkte jag och hälsa på farmor och farfar och sen mormor och morfar. Sen åkte jag hem och passa på att ta ett skumbad och gosa mer med fröken B innan jag skulle till tandläkaren.  Hos tandläkaren blev det en extremt makeover av mina tänder. Mina mediciner fräter sönder mina tänder. I över fem år  har jag vart hos tandläkaren minst en gång i halvåret för att försöka bromsa det så länge som möjligt. För det är inte bra att laga framtänderna av oklar anledning. Men de senaste halvåret har mina tänder blivit missfärgade och det gick inte att undvika lagning längre. Blev en ordentlig lagning 4 tänder under 80 minuter och 8 stycken stick av bedövningssprutor. Men nu har jag ett leende som en filmstjärna?

Dom är lackade på bilden och kommer bli mindre gula

Nu är jag tillbaka i Karlstad efter en lång dag och ska krypa ner i sängen. För klockan 07.30 i morgonbitti ska jag och min chef rulla Mot Kristinehamn för möte.
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: