Okategoriserade

Hur når man ut som föreläsare?

En fråga jag ofta får: Hur gjorde du för att få komma ut och föreläsa?

Jag har egentligen inte gjort något annat än att vara mig själv och berättat min berättelse. 2011 sa jag för första gången att jag skulle vilja föreläsa och berätta min historia för att hjälpa andra. Då fick jag börja för en liten grupp på åtta personer på min dagliga verksamhet. Sen sa det pang och sedan dess har det spridits som en löp eld och jag behöver inte marknadsföra mig. På nästan varje föreläsning får jag en ny bokning. Och sen har det ju självklart hjälpt en del av att media valt att uppmärksamma mig så mycket. Jag har tappat räkning på hur många föreläsningar jag haft. Men efter en snabb räkning har jag kommit fram till att jag haft ca 13 stycken i år och har nio stycken till innan året är slut, men då har jag säkert glömt bort någon. Och sen har så klart min semesterprat i P4 Värmland gjort så mitt namn sprids, Klicka här om ni vill lyssna på det! Skärmavbild 2015-10-26 kl. 11.57.35
]]>

No Comments

    Leave a Reply