Okategoriserade

När ångesten kommer krypande…

Den senaste veckan har jag svajat från att vara på gränsen till hypoman till att få akut ångest på några sekunder. Jag antar att det är utsättningssymptom på medicinen, de förvarna mig redan från början. Tanken är att medicinen ska helt ut i morgon men jag vågar inte göra det så kör 2,5 mg varannan dag i en vecka till. Sen ska jag försöka få tag på öppenvården i morgon och berätta läget. I November ska jag till läkaren och de ska då bedöma om jag kommer behöva en ny medicin nu när de tar bort antidepp, så jag inte sjunker för mycket. Men jag måste erkänna att jag tycker det är väldigt dåligt att de inte är med och följer upp ordentligt när mediciner ska trappas ut, utan hela ansvaret läggs på patienten. Jag har iallafall fördelen att ha självinsikt och talets gåva, alla har ju inte det.   1

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: