Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3831 Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_widget_control() instead. in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3831 Shopping och presenter - Livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2
Okategoriserade

Shopping och presenter

När jag slutat jobba för dagen mötte jag upp Ulla på Bergvik för lunch.
Där jag senare mötte upp mamma och pappa.
Blev stor shopping i dag. Kläder på Gina Tricots rea.
En resväska till Henrik för han hade ingen till Polen;) *fniss*
Och en nyckelring till bilnycklarna, då den gamla gått sönder.
Mina bilnycklar glimmar nu. Väl hemma hittade jag ett stort paket från Henrik i brevlådan.
Som innehöll en halv godisaffär, min pojkvän är inte riktigt klok;) Nu har vi begett oss till Hagfors och ett skumbad väntar.


]]>

No Comments

    Lämna en trevlig kommentar så blir jag glad:) Kram Joanna <3