Okategoriserade

Jultomten är tidig i år…

Jag måste ha varit extra snäll i år.
För först var jag och hämta ut mitt pris på Medborgarskolan.
Sen kommer jag hem och då kommer vaktmästarna med min nya spis.
Mannen från Elon höll på att dö när han såg min gamla spis som var typ 40 år gammal:P Jag är effektiv i dag så har även hunnit med en intervju med en journalist per telefon.
Men mitt i telefonsamtalet kom vaktmästarna så fick fly lägenheten hoppandes på ett ben och fortsätta intervjun ute på gården:P Nu ska jag slappa och leka med min nya Ipad men är sugen på att jul baka och inviga min nya spis. Nu kanske man slipper sätta på 100 grader när man egentligen ska ha 200 grader för den blir så varm haha:P

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: