Okategoriserade

Seg dag…

Den här dagen är verkligen seg.
Händer ingenting och det är blä väder ute.
Planerna för kvällen var att se speedway på tvn men matchen ställdes in och flyttades till en annan bana i morgon. Alltså jag förstår inte hur man kan få anordna en VM-del tävling när man inte ens kan göra en banan. Redan igår sa Henrik att de inte kommer bli någon speedway i dag för redan då syntes de att banan var paj. I stället för speedwaytittande ska jag ta med mig pappa på en biltur när mamma kommer hem från jobbet.
För att få något att göra i väntan på att hon ska sluta så dammad jag av min gamla Mini circle. Kom på att jag ska få fetaste magmusklerna till beach 2015 eller nått.
Men det är galet hur bra den är.
Man tror att tv-shop grejer ska vara skit men efter 5 minuter gånger 2 så har jag redan träningsvärk i magen 
och rumpan och om jag kan gå i morgon återstår att se;)

Bröken B skippar Beach 2015 och slappar i stället;)

Föresten det här är kärlek på burk! MUMS säger jag bara!

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: