Okategoriserade

Nytt jobb

Gick bra på körskolan även i dag.
Nu har jag tom fått backat:P
De går sakta men säkert framåt.
Jag fråga körläraren vad jag kunde ha som realistisk mål att vara redo för uppkörning.
Och som det ser ut nu sa hon att påsk känns realistiskt men att de kan bli tidigare.
Men vi satte som första målet att på höstlovet om ca 2 månader ska jag kunna köra inne i stadskärnan i Karlstad. Mitt mål i januari var att ha körkort innan året år slut. Men varför ska vi stressa så jag kuggar mig och göra om 700 gånger är ju bättre att köra så man är säker från början. Och har jag väntat i 10 år så överlever jag ett halv år till utan körkort.
Jag kommer ta det där körkortet men det får ta den tid det tar. Fick även jobb på vägen hem från körskolan blev stoppad av en 86årig tant som undra om jag kunde gå med hennes hund runt kvarteret. Tufflan och jag blev bästisar så i morgon kl 11 tar vi en ny promenad.

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: