Okategoriserade

Terrorist Baby

Jag har vart orolig för Baby för hon har druckit och ätit så lite och ligger bara under min säng för det varit så varmt.
Så i går köpte jag hem laktosfri mjölk till henne som hon älskar.
Och den gjorde tydligen susen. I går morse när jag kom upp hittade jag hennes födelsedagspresenter på vardagsrumsgolvet, som hon tydligen bestämt sig för att packa upp en månad för tidigt. Hade gömt dem på en säkert ställe i en stängd kartong. Men nu kan hon tydligen öppna kartonger med.
Sen välte hon ur halva min garderob.
Och i går kväll bajsa hon på min badrums matta så fick gå ner och sätta på en tvättmaskin. Klockan två i natt vakna vi av en smäll för någon hade rivit ner en blomkruka. När jag drar undan gardinen sitter Baby där och man ser hur hon tänker ”åh tur att du kommer mamma för det är någon som slänger blomkrukor bakom ryggen på mig och det är väldigt läskigt. ” 
Tur för henne att blomkrukan höll och att Henrik orkade somna om igen för klockan 4 åkte han mot Kumla för att börja jobba 06. Jag var uppe och vinka av honom och sen somna jag om och blev väckt av Baby 9.30. Och det var bra att hon väckte mig då så jag kunde ringa reumatologen.
De tror att jag har magkatarr som kan vara början till magsår så ska sluta med cox-hämnarna, vilket jag redan gjort.  Sen ska jag vila och äta dubbel dos magkatarrs medicin och lätt mat. Så i dag tänker jag spendera dagen i soffan, om inte fröken terrorist hittar på nått mer bus så jag måste städa igen:P]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: