Okategoriserade

Det där med vad man ska ha för bil…

I morgon är det dags för teorilektion nummer fem, tror jag.. börjat tappa räkningen:P
Ja det går sakta men säkert framåt med körkortet men jag har inte bråttom, huvudsaken är att jag fått tummen ur och börjat med det. Och nu när jag börjat övningsköra så kommer tankarna på vad ska jag ha för bil om jag lyckas få det där körkortet.
Eller ska jag ens ha en bil just nu är ju så himla dyrt med försäkringar och allt och just nu är jag mest behov av ett körkort än en bil. För att jobba inom media måste du ha körkort men då har man ju även en tjänstebil med om man jobbar på en redaktion. Men när jag väl ska köpa en bil så vill jag nog ha en liten bil.
Men vilken modell och sort? är ju en hel djungel….Volvo, Renault, Citroén, Ford, Saab…. osv….
Haha jag vill ha en minibuss för man sitter mycket skönare i den.
Fast nu säger jag ju emot mig själv för jag skulle ju ha en liten bil:P
Ja en minibuss blir det nog inte haha:P Ne framtiden får  avgöras  vad det blir för bil först ska körkortet ligga i min hand;) Vad har ni för bil? Eller vad vill ni ha för bil?
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: