Okategoriserade

Garagelektion

Nu är jag hemma igen. Har vart iväg på teorilektion nummer två, denna gång var det garagelektion.
Genomgång av säkerhetskontroll och hur olika delar i bilen fungerar. Var 70 grader varmt inne i garaget och svårt att koncentrera sig.
Ja, någon som mekar med bilar kommer jag nog inte att bli.
Och jag kommer nog aldrig laga min blivande bil själv. Men vem vet  aldrig jag kanske blir jätte intresserad om jag får det där körkortet  någon gång  och beställer hem massa reservdelar från reservdelar24 och börjar meka. Det kanske är min framtid att sadla om och bli bilmekaniker haha. Nej nu tror jag nog att jag fått solsting eller värmeslag av
att stå i det där garaget och cykelturen hem så får gå och ta en iskall dusch. Sen ska jag bädda ner mig i soffan och se på några avsnitt av Skilda världar innan det blir kvällen.
För i morgon kl 07.30 är det dags för körlektion nr 2, vi får väll se om de behövs bytas några reservdelar på bilen efter den turen;)
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: