Okategoriserade

Hur gick jag ner 30 kg?

Ni som följt min blogg ett tag har även följt min viktresa.
Jag gick upp 30 kg i vikt pga mediciner. När jag vägde som mest vägde jag 95 kg.
En dag kände jag att det fick var nog och började följa en diet.
Nu väger jag 68 kg men har vart nere på 65. Jag får ofta frågan ”Hur gjorde du för att gå ner så mycket i vikt?”
Det finns bara ett svar på den frågan: Jag ändrade kosten och började träna. Dock är mitt problem med min sjukdom att jag inte kan träna som andra människor kan.
Jag kan inte gå mer än korta sträckor annars får jag ont. Jag kan inte springa och jag måste ha ett special anpassat gym-program. Den bästa träningen för mig är i vatten så gick på vattenspinning och vattengympa ett tag men då kommer problem nr 2, mitt immunförsvar. Jag kan inte bada i offentliga bassänger för ofta för då får jag urinvägsinfektion. Så när ingen funkar är det ofta lätt att man tappar motivationen på att träna. Det är många gånger som jag önskat att jag hade en personlig tränare. I höst ska jag försöka ta de 3 sista kilorna till mitt mål 65 kg och då ska jag använda mig av en  PT. PT Online erbjuder just detta, en helhetslösning med både viktminskningsprogram och Personlig tränare på distans över nätet. På sin hemsida skriver dem: ”Vi vill alltid försäkra oss om att du även trivs med ditt upplägg och att du tycker det är roligt och givande att följa den träningsplanering som vi har satt upp åt dig. Därför erbjuder vi alltid våra klienter obegränsat antal justeringar av träningsprogrammet tills du känner dig helt nöjd med träningsplaneringen.”


Skulle du kunna tänka dig att ha en PT online eller skulle hellre vilja ha en som du träffar i verkligheten?
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: