Okategoriserade

Hur vet man vilken telefon som är bäst?

Har ni någon gång vart i situationen där ni ska köpa en nya pryl, tex en mobiltelefon och ni jämför olika sorter på nätet men ni vet inte vilken som är bäst?
Vem ska man fråga för att få ett ärligt svar?
Så var det när jag skulle köpa min mobil.
De enda jag visste var att jag ville ha en bra kamera och inte en Iphone.
Men när man gick in i en affär för att be om råd så kom bara kommentaren ”Köp en Iphone”. Men hallå det var ju mitt enda krav, att det inte ska vara en Iphone. Jag fick tillslut in på en affär i Hagfors som jag har förtroende för och fick min mobil som jag älskar.
Men nu har jag hittat sajten Konsumenttester.se som jag ska använda nästa gång jag vill ha kunskap om en pryl. På sidan finns  köpråd och tips när man ska köpa en ny produkt. De sammanställer de oberoende tester som gjorts under de senaste åren och utser testvinnare baserat dels på dem, men också på de omdömen som finns att läsa på svenska och internationella forum om resp produkt. Allt för att hjälpa dig välja den bästa produkten inom varje kategori.  Jag blev sugen på att köpa en cr
osstrainer när jag kolla in sidan men frågan är vart jag skulle få plats med den på mina 39 kvadrat haha:P

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: