Okategoriserade

Alla kvällar är myskvällar

Känns som alla kvällar blir myskvällar på sommaren.
Även i dag blev det mys framför tvn och speedwayen.
Är extra mys att jag får ha min man här en hel vecka.

Men snart är min mini semester slut. Eller ja jag är ju arbetslös några månader till men haha.
På tisdag ska jag  i alla fall hem till Karlstad och i väg på teorikurs 16-18, sen har jag semester igen i en vecka till 😛 Sen blir de körlektioner 2-3 gånger i veckan några veckor framåt. Men förutom det är det ingenting inplanerat. Så kan ju inte direkt säga att jag har så ansträngande veckor framför mig:P

Det gäller att utnyttja arbetslösheten på ett bra sätt liksom, som att ta körkort när man ändå inte har nått bättre för sig:)
Sen kan vi ju hoppas på att det fina vädret håller i sig så mina leder får lite sol så jag blir pigg och glad till hösten.


]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: