Okategoriserade

Svar på tal!

Varför ska allt positivt vändas till något negativt hela tiden?
Fick den här anonyma kommentaren på bloggen nu:

”Måste bara en sak som jag undrar över: varför säger du att om du kan så kan alla? Det låter som om du gör dig själv till ett offer som har haft det värst av alla och förminskar andras problem. ingen kan ha det värst av alla, bara värst för en själv.”
Facebook statusen personen syftade på ————————

Har jag någonsin sagt att jag haft det värst?
Nej! Det jag ville visa med mitt inlägg var att det finns ingen mening med att skada sig själv det finns alltid hjälp att få, fast den ibland kan vara svårt att få tag på och man får kämpa.
Jag har inte haft det värst vet många andra som haft det värre och har det värre.
Men jag är ett levande exempel på att även om man försöker ta sitt liv 7 gånger och har gett upp allt och ligger och krälar i avgrunden så behöver det inte betyda att livet är slut där.
Man kan komma hur långt som helst bara man vill.
Och göra nått positivt det negativa, kanske nått du borde testa på anonym! 246 personer har gillar inlägget och 25 personer har delat vidare, detta är enda negativa kommentaren jag fått, det säger en del.
Och vågar du inte skriva under med ditt namn så behöver du inte kommentera min blogg mer! Tack för mig!
/Joanna
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: