Okategoriserade

Blev PIP en gång till….

Det blev ingen vila istället begav jag mig till PIP  för att se på Black Label Society med mina fina vän Lizz.  

Jag och Lizz har vart vänner i över 8 år, vi har skrattar och vi har gråtit tillsammans.
Men de senaste 3 åren har jag vart sämst på att umgås med mina vänner då jag hela tiden har massa saker på G. Så vi har bara setts på stan och pratat en stund men inte umgåtts på riktigt på de åren. 

Men det är det som är äkta vänner man ses en gång var tredje år men man vet att de alltid finns där för en. Skulle jag ringa Lizz mitt i natten och säga ”Kom hit det har hänt nått…” så skulle han komma direkt. Och han vet att det samma gäller för mig.


Mina kryckor blev vapen:P]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: