Okategoriserade

Akuttid hos reumatulogen

Fick börja dagen med att ringa reumatologen så fått en akuttid på onsdag för att sprutas med kortison så jag tar mig t Gotland. Vart hon ska spruta vet jag inte riktigt då jag har ont överallt. Foten är värst men den tror jag hon kommer vägra spruta i för den är redan söndersprutad och de har blivit en grop i brosket av alla sprutor.

Sen ska jag få en tid hos min läkare så fort som möjligt om ca 6veckor. Eftersom sjukdommen blivit så aggressiv så funderar de nu på att sätta in starkare mediciner (liknande cellgift). Min enda fråga var:
”tappar man håret då?” nej det var inte så vanligt att man gjorde det,  då det inte ärlika starka doser som vid tumör.

Men jag tror faktiskt inte att min riktiga läkare gå med på de än. Han har pratat om de förut men eftersom de är sådana gifter och man mår pyton av dem har han tidigare sagt att vi ska dra ut på de så mycket som möjligt för jag är så ung.

Vi får se vad som händer.
Bara att bita ihop för i morgon väntar en heldag med filminspelning i Västerås.

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: